Velkommen

Jeg er glad for, at du er landet her, for jeg lavet hjemmesiden til dig.

Dig, der:

står overfor en forandring i dit arbejds- og/eller privatliv

ind imellem har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen

tænker: der skal ske noget, men jeg ved ikke, hvad, hvornår og hvordan

 

Til ledere og medarbejdere, der:

ønsker at skabe bedre trivsel i en ofte travl og foranderlig hverdag

insisterer på at skabe bæredygtige løsninger til gavn for alle (ja også bundlinje)

Mit udgangspunkt er, at for at skabe bedre trivsel, må vi stoppe op. Se os omkring. Og så må vi tage ansvar og handle på det, der kan skabe de bæredygtige løsninger.

 

Lidt om mig

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg interesseret mig for den menneskelige psyke og i særdeleshed, hvad der der skal til for, at vi som mennesker trives – både professionelt og privat.

Det er også det, der har drevet mig gennem de seneste 15 år som HR- og kommunikationsrådgiver i både nationale og internationale organisationer.

Jeg har især beskæftiget mig med rekruttering, psykisk arbejdsmiljø og forandrings- og ledelseskommunikation, og de muligheder og konsekvenser disse har for organistionskultur, adfærd og performance.

Formelt har jeg, foruden en række videreuddannelser indenfor flow, mindfulness og coaching, en Master i Virksomhedskommunikation og en Bachelor i erhvervsøkonomi og sprog.

I foråret 2017 valgte jeg at slippe med begge hænder, forlade mit job som Nordisk HR-chef for en stor, global koncern og dedikere mit arbejdsliv til at styrke og udvikle mennesker og organisationer. For jeg ved, at vi kan gøre det bedre.

Mit bidrag er, at give dig konkrete, praktiske værktøjer, der kan implementers i både hverdags- og arbejdsliv.

Privat er jeg gift og mor til 2 og bor i naturskønne omgivelser i Kolding. Jeg er født på Færøerne og finder naturligt inspiration, styrke og ro i naturen.

Er du også kompromisløs, når det gælder din egen og andres trivsel?

Så vil jeg gerne give mit perspektiv på, hvordan jeg kan hjælpe netop dig/jer. Skriv til mig på selmakjaerbo@gmail.com eller ring på tlf. 30720898. Jeg glæder mig til at høre fra dig.