Velkommen

Velkommen til min hjemmeside. Egentlig har jeg lavet den til dig.

Dig, der:
– Står du overfor en forandring i dit arbejds- og/eller privatliv?
– Skal du finde nye karrieremæssige veje?
– Ønsker at finde en bedre balance mellem arbejds- og privatliv?
– Har et ønske om at føle dig godt tilpas i din krop? At slippe stress, bekymringer og tankemylder?

Og til ledere og organisationer, som sammen med hver enkelt medarbejder, tager ansvar for at skabe et bedre arbejdsflow i hverdagen.

Om mig:

Jeg er tidl. HR-chef og har arbejdet med HR- og kommunikationsrådgivning og facilitering gennem de seneste 15+ år. Jeg er uddannet Master i virksomhedskommunikation og har en BA i sprog og erhvervsøkonomi. Hvis du er nysgerrig på den del, så kan du læse meget mere på min LinkedIn-profil ved at klikke her

Jeg har altid interesseret mig for udvikling af mennesker og organisationer, især facilitering af forandringsprocesser. Jeg har derfor videreuddannet mig indenfor coaching, flow, mindfulness og forandringsledelse og -kommunikation, for at nævne nogle få.

Sidst, men ikke mindst, har jeg de seneste 20 år undervist indenfor fitness både i kommercielle centre og i idrætsforeninger. Jeg underviser hold indenfor alt lige fra dans til styrketræning, har uddannet andre instruktører og arbejdet som personlig træner. Min oplevelse er, at også en fysisk forandring kan være en katalysator for en mere omfattende livsændring.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i din/jeres proces. Jeg glæder mig til at høre fra dig.