Kunderne siger

Lotte:

Før forløbet:

“Jeg fik Mindful Flow og Selma anbefalet af en kollega, som sagde, at Selma var smadder dygtig og havde et forløb lige for mig.

Jeg har været stressramt, og hele mit liv har jeg haft dårligt selvværd, som har kunnet mærkes i alt hvad jeg gjorde i mit liv. Jeg var dårlig til at sige nej og påtog mig alt for mange opgaver. Også opgaver jeg slet ikke havde lyst til.

Inden jeg startede på Mindful Flow var jeg meget indadvendt. Jeg stolede ikke nok på mig selv og var sikker på, at jeg ikke var god nok. Meget usikker på mig selv. Min krop var slet ikke i balance med mit hoved og det var ofte hovedet og de negative tanker der styrede dagens gang og humør.”

Under og efter forløbet:

“Jeg har ændret meget i min hverdag. Jeg har meget fokus på hele mit tankesæt omkring mig selv, og det liv jeg har. Og det virker! Jeg er begyndt at sige nej til invitationer og mærker efter hvad jeg har brug for lige nu. Jeg står ved mig selv og er blevet meget mere glad i hverdagen.

Det vigtigste jeg tager med er den ro, glæde og selvtillid/selvværd jeg har fået genskabt i mit liv. Jeg har fået rigtig mange redskaber med mig, som jeg bruger, når jeg møder modstand i hverdagen.”

Hvorfor skulle andre vælge at deltage på forløbet?

“Fordi det er livsændrende at deltage i forløbet, hvis man virkelig vil det og tør lave de handlinger, som er nødvendige. Man bliver helt klart et bedre og mere positivt menneske.”

_________________________________________________________________________________________

Christina:

Før forløbet:

“Jeg ville gerne arbejde noget mere med mit sind, blive bedre til at mærke min krop, prioritere mig selv samt blive min egen bedste ven i stedet for min værste fjende.

Jeg var generelt meget hård ved mig selv, og jeg havde fuldstændig brudt kontakten mellem mit hoved og min krop. Kunne ikke mærke mig selv.”

Under og efter forløbet:

Jeg har mere fokus på MIG, og på hvad JEG vil/ikke vil/mine følelser. Jeg er blevet bedre til at få sat en stopper for mit tankespind som puster liv i frygten, og jeg er blevet opmærksom på mine frygtstrategier og dulmestrategier. Jeg er blevet meget mere tro mod mig selv, mine følelser og lyster, samt at slippe af med en stor del af den ellers så konstante dårlige samvittighed.
Jeg tør tro på, at jeg er god nok, som jeg er.”

Hvorfor skulle andre deltage på forløbet?

“For at opnå større indre ro, selvaccept og indre lykke. For at lære at sætte sine egne behov i fokus, slippe af med den dårlige samvittighed og den indre ”stride kost”.