BodyFlow Online

Når du vil lære at stå stærkt i dig selv og din krop.

Har du det godt i, og med, din krop?

Jeg møder mange (kvinder) som ikke kan svare ja til det spørgsmål. Kvinder som ved en MASSE om kost og træning. De har undersøgt det. Sat sig grundigt ind i tingene. Men de vedvarende resultater er udeblevet.

“Spis mindre og bevæg dig mere.” Hvis det var så enkelt, så tror jeg ikke, vi havde så mange udfordringer med overvægt, spiseforstyrrelser osv.

Problemet er IKKE manglende viden - det er mere komplekst. 

Mange har behov for at lære:

– at mærke og tolke kroppens signaler: eksempelvis behov for næring, bevægelse og hvile.
– at identificere de psykologiske, herunder især de følelsesmæssige, mekanismer bag egen adfærd.
– de rette redskaber til at skabe nye vaner som holder.
– at tilpasse de krav, de stiller til sig selv til de ressourcer, de har. Både fysisk og mentalt. 
– at komme væk fra “alt eller intet”-tankegangen og bygge langsomt op. 

Kan du genkende dig selv i noget af det? 

Hvis du gør, så lancerer jeg nu et helt særlig online-forløb for dig, der har brug for kærlig støtte til at skabe et bedre forhold til dig selv og din krop. Y

 I løbet af 8 uger guider jeg dig gennem 4 overordnede temaer:

🧠 Det balancerede nervesystem
💫 Næring af kroppen, herunder nærende kost, hvile og bevægelse
💪 Opbyggende og energigivende bevægelse baseret på dine ressourcer
👑 De psykologiske forandringsprocesser

Mere om forløbet:

  1. Forløbet er struktureret, så vi sammen tager ét skridt af gangen. Først lærer du at skabe balance i dit nervesystem, som er hele grundlaget for at kunne skabe en fysisk forandring (hvis det er det, du ønsker) Her skal vi også se på, hvilke ressourcer du har til rådighed lige nu, og hvordan du kan tilpasse dit program.
  2. Dernæst lærer du, hvordan du nærer din krop i form af den rette kost, hvile og bevægelse. Du får ikke en kostplan, men nogle guidelines, som du kan tilpasse din egen hverdag.
  3. Vi arbejder med bevægelse under hele forløbet – fra blide, afspændende øvelser til mere styrkebaseret træning i slutningen af forløbet (til dem, der er klar til det)
  4. Under hele forløbet sætter vi fokus på de følelsesmæssige mekanismer: Hvilke udfordringer møder du undervejs? Hvordan går du fra “alt-eller-intet”-tankegangen til en mere realistisk og selvkærlig tilgang til dig selv og din krop? Hvad gør du, når du møder modstand?

Efter 8 uger vil du have en helt klar strategi for, hvordan du skaber de bedste betingelser for et godt forhold til både dig selv og din krop – også på den lange bane.

Det praktiske

For at gøre det så fleksibelt som muligt forgår alt online. Lige når det passer dig.

🎁 Adgang til ugentlig ugens tema enten på skrift og/eller som lydfil med korte øvelser eller en video. Du har adgang gennem hele forløbet.
🎁 Én aften ugentlig går jeg LIVE i vores Facebook-gruppe, hvor jeg underviser i ugens program – oftest med fokus på krop og bevægelse. (Videoen vil være tilgængelig under hele forløbet, så du kan bruge den løbende.)
🎁 Minimum hver 14. dag er jeg tilgængelig live i gruppen for at svare på spørgsmål og uddyber ét af temaerne.
🎁 Lukket Facebook-gruppe, hvor vi støtter hinanden, deler erfaringer, stiller spørgsmål osv. Jeg er aktiv i gruppen alle hverdage. D


Lukket for tilmelding, MEN send mig en mail eller skriv dig op til mit nyhedsbrev og få besked, når næste forløb starter.

Jeg har begrænsede pladser, da jeg gerne vil kunne guide alle tilfredsstillende.